Mulți oameni nici nu știu încă ce este tehnologia 5 G și iată că în România se pregătește lansarea 6G.
Ce este această tehnologie și de ce are loc pregătirea ei tocmai în România?
Pentru a înțelege cât mai bine ce se petrece în România cu privire la acest subiect ne întoarcem în octombrie 2019 la dezbaterea publică de la Ministerul Comunicațiilor, (vezi rezumatul aici)
După această dezbatere-scandal care a durat mai bine de 7 ore, pentru că nu și-au atins scopul de a valida dpdv juridic tehnologia 5G printr-o Ordonanță mizerabilă, au desființat, la propriu Ministerul Comunicațiilor. Printr-un OUG 68/2019 l-au trecut sub aripa Ministerului Transporturilor. Nu este cazul să vă întrebați ce are în comun CFR-ul cu undele electromagnetice, în România, în anii `90 se vindeau televizoare color la aprozar.
După câteva săptămâni, la inițiativa unei organizații masonice CECIDA (Centrul de Excelență,Cercetare,Inovare și Dezvoltare în Afaceri) are loc în sala drepturilor omului din Parlamentul României o așa zisă dezbatere care pleda PENTRU promovarea „TEHNOLOGIEI VIITORULUI”. Noi am putea completa: viitorului cu cap de mort.
Nimeni la acea masă nu a pomenit un cuvânt despre efectele nocive ale tehlogiei 5G care este de fapt o tehnologie și o armă militară. Faptul că s-a vorbit doar laudativ despre tehnologia 5G nu este de mirare atât timp cât „dezbaterea” a fost prezidată de masonul de rang înalt Săvoiu Bartolomeu. Acest personaj cu dublă cetățenie română-franceză al cărui trecut este netransparent și plin de mister, ceva caracteristic pentru organizațiile secrete/discrete ale masoneriei a fost adus cu mandat la DNA într-un dosar cu multe ramificații. Este relevant faptul că masoneria, organizație secretă/discretă sprijină direct și la vedere introducerea în grabă a acestor tehnologii care acum la final de 2022 adună la București, pe banii poporului român reprezentanți din 193 de țări pentru a lansa tehnologia 6G.
Internetul lucrurilor (internet of thigs-IoT)
Probabil mulți dintre dumneavoastră ați auzit de internetul lucrurilor, faptul că obiectele pot fi interconectate între ele prin intermediul internetului. Generalul James Clapper, director al National Intelligence (SUA) a declarat în faţa unui comitet senatorial, atunci când se afla în funcție, că aşa-zisul Internet al tuturor lucrurilor poate deschide o nouă eră pentru supraveghere, permiţând agenţiilor de informaţii să urmărească digital persoanele, dincolo de telefoane inteligente, tablete şi calculatoare. El a afirmat atunci că Internetul lucrurilor este una dintre cele mai mari ameninţări la adresa securităţii SUA, la fel ca şi vehiculele autonome şi sistemele îmbunătăţite de inteligenţă artificială.
Televizorul, expresorul, imprimanta, termostatul, contoarele inteligente, becurile cu senzori, etc toate la un loc și independent una de alta pot colecta și furniza informații. IoT este cel mai puternic instrument de supraveghere și intruziune în viața privată a oamenilor. Conform unui studiu realizat de Intel, în 2015 existau 15 miliarde de dispozitive din sfera Internet of Things, iar în 2020 numărul acestora se pare că a depășit 200 de miliarde. Informațiile colectate sunt apoi asociate cu adresa de IP – adresa de internet care poate fi folosită pentru a identifica orice alt dispozitiv online care se află în casă, de la televizor până la telefon.
România ține pasul cu ultimul răcnet al tehnologiei de supraveghere. IoT Fest susţinut de Telekom România a fost organizat la Bucureşti în 13 mai 2017, iar în 14 mai 2019 Sigfox, lider mondial în furnizarea de servicii pentru tehnologia IoT s-a lansat în România. Compania franceză Sigfox este rețeaua IoT cu cea mai mare creștere la nivel global în ceea ce privește piețele acoperite, gama variată de aplicabilitate și numărul de producători de dispozitive dedicate.
Iată că acum în 2022, România a devenit prima țară din UE care găzduiește Conferința globală a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU), organism al ONU. După cum probabil știți OMS (organizația mondială a sănătății) ne-a adus pandemia în 2020, pentru că Ministerul Sănătății nu a declarat nici măcar epidemie, ce credeți că ne va aduce „bun” acest ITU?
Deocamdată România a alocat de la „gura poporului” peste 20 de milioane euro ca să „hrănească” timp de trei săptămâni, 26 septembrie – 14 octombrie peste 3000 de delegați din 193 de țări la conferinta plenipotențiarilor-itu. Unele surse ne spun că vor să lanseze 6G.
Dacă pentru internetul lucrurilor putem asocia tehnologia 5G, la internetul corpurilor asociem 6G. Despre nocivitatea acestor rețele de telecomunicații 4G și 5G noi am prezentat pe site articole și filme. Iar ca membri fondatori ai Coaliției STOP 5G România am fost în prima linie pentru a stopa abuzurile fără precedent ale reprezentanților instituțiilor din România care vor să decimeze populația prin iradiere cu fascicule multiplexate de unde milimetrice, vezi aici.
Internetul trupurilor umane Internet of Bodies (IoB)
Când (IoT) ) – Internetul Obiectelor se conectează la trupul tău, rezultatul este Internet of Bodies (IoB). Internetul trupurilor (IoB) este o extensie a IoT și practic, conectează trupul uman la o rețea prin dispozitive care sunt ingerate, implantate sau conectate la trup într-un fel sau altul. Odată conectate, datele pot fi schimbate, iar trupul și dispozitivul pot fi monitorizate și controlate de la distanță.
Va urma…